Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Янукович звинувачує Президента та опозицію в намаганні дестабілізувати ситуацію


На засіданні уряду щодо підсумків роботи Кабміну за перше півріччя цього року Прем’єр-міністр заявив: «Радикально налаштовані представники опозиції замість конструктивного діалогу та співробітництва віддали перевагу умові ультиматумів та політичної дестабілізації, яку вони планували заздалегідь. На жаль, саме таке бачення української перспективи, а точніше, безперспективності підтримав глава держави…».

На засіданні уряду щодо підсумків роботи Кабміну за перше півріччя цього року Прем’єр-міністр заявив: «Радикально налаштовані представники опозиції замість конструктивного діалогу та співробітництва віддали перевагу умові ультиматумів та політичної дестабілізації, яку вони планували заздалегідь. На жаль, саме таке бачення української перспективи, а точніше, безперспективності підтримав глава держави. В результаті сьогодні Україна, як уже не раз бувало в її історії, стоїть на порозі найсерйозніших випробувань».

Президент Віктор Ющенко не бере участі в сьогоднішньому зібранні урядовців.

У Секретаріаті Президента позитивно оцінюють економічні показники Кабміну, але критикують його соціальну політику.

Напередодні представник голови держави в Кабміні, перший заступник голови Секретаріату Олександр Шлапак повідомив, що Президент підготував три листи до уряду, де чітко виклав своє бачення, що треба зробити: «Він (Президент) вважає, що те, що він хотів сказати на сьогоднішній день, він зробив і розраховує, що буде почутий урядом».

Уряд Віктора Януковича сформували в серпні минулого року.

За цей час Віктор Ющенко не відвідав жодного засідання Кабінету міністрів.
XS
SM
MD
LG