Доступність посилання

ТОП новини

Народно-демократична партія вирішила створити «Блок Людмили Супрун» для участі у нинішніх виборах Верховної Ради


Про це повідомила журналістам сама лідерка НДП Людмила Супрун. За її словами, 17 партій виявили бажання приєднатися до блоку і зараз вони проводять з''їзди.

Про це повідомила журналістам сама лідерка НДП Людмила Супрун.

За її словами, таке рішення було ухвалене на другому етапі 12-го з''їзду партії, який пройшов у Києві в неділю, 5 серпня.

Пані Супрун зазначила, що Народно-демократична партія провела переговори про входження до цього блоку практично з усіма непарламентськими партіями.

«17 партій виявили бажання приєднатися до нашого блоку, зараз вони проводять з''їзди», – сказала Супрун.

Лідерка НДП повідомила, що в першу чергу про свою згоду ввійти в блок уже заявила Демократична партія (лідер – Сергій Козаченко).

Людмила Супрун сказала, що у найближчі 3-4 дні всі бажаючі увійти до блоку проведуть з''їзди й приймуть необхідні рішення.

Дострокові вибори до Верховної Ради призначені на 30 вересня.

Матеріали до теми:

• У Києві в неділю відбувся міжпартійний з’їзд політичних партій виборчого Блоку Юлії Тимошенко • Віктор Янукович не бачить альтернативи об’єднанню Партії регіонів із «помаранчевими» в новій Верховній Раді • Олександр Мороз: Соціалістична партія зробить усе, щоб дострокові вибори не відбулися, бо через них Україну «втягнуть до НАТО». • Кілька менших партій приєднуються до Партії регіонів, а їхні лідери – до виборчого списку Партії регіонів • В Україні триває виборча кампанія до дострокових виборів Верховної Ради
XS
SM
MD
LG