Доступність посилання

ТОП новини

У Києві сьогодні відбудеться з’їзд Блоку Литвина, а у Дніпропетровську Всеукраїнського об’єднання «Громада»


Дострокові парламентські вибори мають відбутися 30 вересня.

В Українському домі у столиці України сьогодні відбудеться міжпартійний з’їзд Народної партії і Трудової партії України, на якому розглянуть питання створення Блоку Литвина.

Як повідомила прес-служба блоку, з’їзд затвердить список кандидатів до Верховної Ради та ухвалить Декларацію учасників Блоку Литвина про спільну відповідальність перед громадянами України.

Раніше, першу п’ятірку списку блоку свого імені оприлюднив голова Народної партії Володимир Литвин. Крім нього самого, до неї ввійдуть колишній голова Одещини Сергій Гриневецький, екс-міністр економіки Микола Деркач, колишній керівник Миколаївщини Олексій Гаркуша та голова Шевченківської райдержадміністрації в Києві Віктор Пилипишин.

У місті Дніпропетровську розпочне свою роботу другий етап VІІІ з’їзду політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Громада». У порядку денному з’їзду передбачено доповідь голови політичної партії ВО «Громада» Павла Лазаренка: «Про участь партії Всеукраїнське об‘єднання «Громада» у позачергових виборах до Верховної Ради України». Павло Лазаренко перебуває у штаті Каліфорнія, США.

Дострокові парламентські вибори мають відбутися 30 вересня.
XS
SM
MD
LG