Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Скільки партії витратять на політрекламу? Хто взявся підрахувати прибутки служителів церкви? Чи може звичайна реклама стати засобом психозу?


Ірина Біла Київ, 8 серпня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – ЗМІ опублікували розцінки на передвиборчу агітацію. Як інформує газета «Факти» – плата за одну секунду політичної реклами в пройм-тайм на авторитетних телеканалах перевищуватиме тисячу гривень.

А ось газета «Голос України» пише, що загальна вартість нинішньої політреклами може перевищити 10 млн. доларів, що більше, ніж на кампанію-2006. То звідки у політиків такі кошти? Про це - у матеріалі «Виборчі» гроші...».

Журналісти газети «Україна молода» помітили, що три останні покоління українців постійно і наполегливо тікали подалі від сільського життя. Прадід утік з хутора, дід – із села, а батько – з райцентру. А нинішні діти тікають ще далі – за кордон. Ці тенденції «викачування» людей із села тривають і далі. Чому українці полишають села заради міст? Відповіді – в статті «Як не втекти з раю».

Закулісне життя церкви овіяне ореолом таїнства. Тим паче, що приховані від людей мирські фінансові діла церковників. Як зауважує «Газета 24» – їхні доходи ніхто не підраховував: ні податкові інспектори, ні самі служителі культу. Газетярі взялися підрахувати: скільки ж заробляють церкви на прихожанах. Стаття має заголовок «Дохідна віра».

Газета «Сегодня» стверджує, що реклама поступово, але впевнено робить її споживачів агресивними шизоїдами. В одному лише піар-малюнкові в метро можна нарахувати до 20 спецприйомів впливу на підсвідомість. Причому, більшість з них не просто «змушують» зробити покупку, а руйнують психіку. Подробиці – в статті «Реклама як засіб психозу».
XS
SM
MD
LG