Доступність посилання

ТОП новини

СБУ запроваджує телефонні «лінії довіри» на час позачергових парламентських виборів


Про це у п’ятницю повідомив виконувач обов’язків голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко. За словами Валентина Наливайченка, ці лінії запроваджують із метою надати можливість громадянам повідомляти про всі можливі порушення своїх прав під час виборчої кампанії та безпосередньо виборів. Виконувач обов’язків голови СБУ повідомив, що факти порушення прав громадян СБУ буде передавати до Генеральної прокуратури та Центральної виборчої комісії.

Про це у п’ятницю повідомив виконувач обов’язків голови Служби безпеки України Валентин Наливайченко.

«На виконання відповідного указу Президента про реалізацію виборчих прав громадян СБУ дійсно запроваджує „лінії довіри“, і наші регіональні управління сприятимуть в роботі і ЦВК, і тим комісіям, які будуть утворені, територіальним та дільничним, через „лінії довіри“ і можливість громадянам повідомляти, якщо вони бачитимуть порушення їхніх виборчих прав», – заявив виконувач обов’язків голови Служби безпеки України.

За словами Валентина Наливайченка, факти порушення прав громадян СБУ буде передавати до Генеральної прокуратури та Центральної виборчої комісії.

Виконувач обов’язків голови Служби безпеки додав, що такі «лінії довіри» працюватимуть цілодобово у кожній області України.

Матеріали до теми:

• На виборах до Верховної Ради будуть присутні близько 4 тисяч іноземних спостерігачів

• Чи зберігатимуть силовики нейтралітет під час виборів?
XS
SM
MD
LG