Доступність посилання

ТОП новини

У матчі з Узбекистаном Олег Блохін планує перевірити молодь


Геннадій Мороз Київ, 21 серпня 2007 (RadioSvoboda.Ua – Національна збірна України з футболу розпочала підготовку до контрольного матчу з командою Узбекистану. На тренувальний збір команди Олега Блохіна прибудуть всі провідні гравці країни.

Тренувальним матчем проти збірної Узбекистану українські футболісти розпочинають підготовку до вирішальної частини відбору на майбутній чемпіонат Європи. Адже вже на початку серпня головна футбольна команда України у рамках євровідбору гратиме у гостях проти збірної Грузії. А також прийматиме у Києві чемпіонів світу – збірну Італії. Щоправда, в завтрашньому матчі проти узбеків Олег Блохін планує перевірити молодь. Зі слів наставника українців, він навіть не планує участі Анатолія Тимощука і двох Андріїв – Шевченка й Вороніна.

Провідні легіонери перебувають разом з командою, та в Кончі-Заспі на досвідчених футболістів чекають тільки легкі тренування. Натомість одразу троє молодих гравців мають шанс дебютувати за збірну. Це форвард донецького «Шахтаря» Олександр Гладкий, та два півзахисники – Олександр Грицай з «Дніпра» та Сергій Даниловський з донецького «Металурга».

В цілому на тренувальний збір запрошені 20 гравців, і найбільше представництво в збірній після деякої перерви знову матиме «Дніпро». Лідер Чемпіонату делегував у головну команду країни шестеро футболістів. Слід зазначити, що товариський матч проти Узбекистану відбудеться у середу на столичному стадіоні «Динамо». Початок зустрічі о 19 годині.

Своїм наступним суперником Володимир Кличко воліє бачити легендарного Евандера Голіфілда

Володимирові Кличку потрібен місяць, щоб остаточно визначитися з датою свого наступного виходу на ринг. І все через травму руки, її український боксер зазнав в останньому поєдинку проти Лаймона Брюстера. За словами Чемпіона світу за версією WBO у надважкій вазі, йому лише два тижні тому зняли гіпс. А тому говорити про проведення чергового бою вже в нинішньому році дещо передчасно.

Сам Володимир схиляється до думки, що краще вийти на ринг уже наступного року в об’єднавчому поєдинку. Цікаво, що наступним суперником молодший з Кличків прагне бачити Евандера Голіфілда. Тож, саме за 45-річного ветерана обіцяє вболівати українець у чемпіонському поєдинку американця з Русланом Чагаєвим. Цей поєдинок відбудеться в жовтні у Москві.
XS
SM
MD
LG