Доступність посилання

ТОП новини

На пост авіаційної бригади у Василькові на Київщині цієї ночі вчинили напад з метою заволодіти зброєю


Як повідомив Радіо Свобода начальник прес-служби Міністерства оборони Андрій Лисенко, нападника затримали, а солдата, який охороняв пост, нагородять.

Як повідомив Радіо Свобода начальник прес-служби Міністерства оборони Андрій Лисенко, нападника затримали, а солдата, який охороняв пост, нагородять. За словами Андрія Лисенка, вартовий, солдат строкової служби, дуже чітко виконав усі вимоги статутів: спочатку голосове попередження, потім попереджувальний постіл угору, і після цього порушник був затриманий вартовим.

«Попередньо з’ясовано, що затриманий – це колишній контрактник Збройних сил України, який йшов на пост з метою заволодіти зброєю – автоматом Калашникова. В нього при обшуку було знайдено ніж, удавку. Рішенням міністра цього солдата строкової служби буде нагороджено відзнакою Міноборони. Окрім того, міністр також вирішив надати йому 10-добову відпустку», – сказав Радіо Свобода начальник прес-служби Міністерства оборони Андрій Лисенко.

За фактом нападу порушили кримiнальну справу. На мiсцi подiї працюють представники вiйськової прокуратури, органiв внутрішніх справ i СБУ.
XS
SM
MD
LG