Доступність посилання

ТОП новини

У фіналі традиційного футбольного турніру пам’яті Валерія Лобановського гратимуть молодіжні збірні Сербії та Ізраїлю


Геннадій Мороз Київ, 22 серпня 2007 (RadioSvoboda.Ua – У вівторок у Києві стартував традиційний міжнародний турнір з футболу пам’яті Валерія Лобановського. Як і рік тому, почесний Кубок виборюватимуть молодіжні збірні. І як і в минулому році, фінальний матч меморіалу Лобановського проходитиме без участі української команди 21-річних гравців.

У півфіналі Кубка Лобановського молодіжній збірній України протистояли ровесники з Ізраїлю. І саме гості відкрили рахунок уже на 2 хвилині зустрічі. У складі ізраїльтян відзначився Шектер, який повною мірою скористався малозрозумілою помилкою голкіпера господарів Богдана Шуста. Надалі підопічні тренера Олексія Михайличенка міцно заволоділи ініціативою. І мали не одну нагоду, щоб схилити шальки терезів на власну користь. Але відзначитися забитим голом Україна змогла тільки один раз. На 77-ій хвилині відзначився Віталій Морозюк.

До завершення матчу рахунок залишився незмінним, і командам довелося виявляти переможця в серії пенальті, де більше пощастило ізраїльтянам. Гості з 11-метрової позначки не помилялися. А в складі України промаху припустився автор голу в основний час Морозюк. Підсумкові 5 : 4 на користь минулорічного переможця київського турніру. У фіналі нинішнього меморіалу Лобановського збірна Ізраїлю поміряється силами з командою Сербії.

Срібні призери молодіжного Чемпіонату Європи у півфіналі і також лише в серії післяматчевих пенальті здолали опір збірної Молдови. Фінал, як і матч за третє місце в розіграші Кубка Лобановського, відбудеться вже завтра.

На 28 тисяч умовних одиниць оштрафувала Професіональна футбольна ліга українські клуби Вищої Ліги

Рекордні в історії українського футболу 20 тисяч доларів штрафу сплатить київський «Арсенал» за некоректні висловлювання на адресу представників луганської «Зорі» та її тренера Олександра Косевича. Останнього кияни звинувачували в тискові на арбітра у перерві матчу між цими клубами в Луганську. Щоправда, жодних доказів представники «Арсеналу» надати так і не змогли.

Окрім рекордного штрафу ПФЛ зобов’язала другий київський клуб публічно вибачитися перед «Зорею» та Олександром Косевичем. Загалом, на останньому засіданні свого бюро ПФЛ оштрафувала українські клуби Вищої Ліги за різного роду правопорушення майже на 30 тисяч умовних одиниць.
XS
SM
MD
LG