Доступність посилання

ТОП новини

Службове розслiдування МЗС не пiдтвердило iнформацiю про блокування пiдготовки i проведення вiзиту прем’єра Вiктора Януковича до Москви


Про це міністр закордонних справ України Арсенiй Яценюк сказав журналiстам у Львовi в суботу.


Про це міністр закордонних справ України Арсенiй Яценюк сказав журналiстам у Львовi в суботу.

«Ми провели службове розслiдування, i я щасливий, що жодне зі звинувачень не пiдтвердилося», – наводить слова мiнiстра закордонних справ України агентство Iнтерфакс-Україна.

Детально про результати службового розслiдування Яценюк пообіцяв повiдомити на прес-конференцiї.

Раніше керiвник протоколу Прем’єр-мiнiстра України заявляв, що, мовляв, спiвробiтники посольства України в Росiйськiй Федерацiї фактично перешкоджали пiдготовцi i проведенню робочого вiзиту голови українського уряду до Росії.

Віктор Янукович у вiвторок побував на вiдкриттi мiжнародного авiасалону в пiдмосковному Жуковському, де зустрiчався з Президентом Російської Федерації Владіміром Путiним.

Матеріали до теми:

• МЗС України розпочало розслідування щодо звинувачень служби протоколу уряду на адресу українського посольства в Росії у перешкоджанні візитові до Москви Віктора Януковича • Віктор Янукович під час візиту до Росії в вівторок тричі зустрівся з Владіміром Путіним • Візит Віктора Януковича до Москви: для участі у відкритті авіасалону чи заради чогось іншого? • Віктор Ющенко критикує уряд через соціальні ініціативи і оборонний комплекс
XS
SM
MD
LG