Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Чому нинішня передвиборча кампанія не рясніє «екзотичними» партіями? Як відрізнити справжні ліки від підробок? Коли українці починають масово хворіти?


Ірина Біла Київ, 28 серпня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – 33 найменування медичних препаратів повинні вилучити з обігу – так вирішила Держінспекція з контролю якості лікарських засобів. Причина: вони не відповідають вимогам безпеки. Хоча це, як стверджує «Газета 24», жодним чином не гарантує, що вітчизняні аптеки пропонують безпечні ліки. Особливо часто можна зустрітися з підробками. В середньому фальсифікату у вітчизняному фармринку може бути близько 10%. Для того, щоб розібратися, підробка перед вами чи ні, потрібно точно знати, як виглядає упаковка справжніх ліків. Подробиці – в статті «Отрута за рецептом».

У боротьбі за кваліфіковані кадри фірми та підприємства все більше включають у соціальний пакет медичне страхування. Навчившись ним користуватись, співробітники починають масово хворіти і лікуватися в дорогих клініках коштом страхувальників. Про це наголошується в статті «Хворіти не заборонено», яку також друкує «Газета 24».

У першій сотні списку Блоку Юлії Тимошенко з’явилися лише десять нових прізвищ. Це, як зауважує газета «Діло», рідке явище серед українських політиків. Якщо передвиборчий список Блоку «Наша Україна-Народна самооборона» можна охарактеризувати родинними зв’язками, а Партії регіонів – земляцтвом, то БЮТ вирізняється вихідцями з «Єдиних енергетичних систем». Конкретно з прізвищами, а також з фінансовими кредиторами БЮТу йдеться в статті «В БЮТ пішли одні «старики».

Однією з особливостей нинішньої передвиборчої кампанії є різке зменшення екзотичних партій, які українці звикли бачити в передвиборчий період. Причиною, на думку газети «Факти», є те, що партійні спонсори вже не хочуть вкладати гроші в хоч і оригінальні, зате мало перспективні політичні проекти.

Не кожному судилося бути фінансовим генієм. Але практично кожен спроможний розібратися в законах «розмноження» грошей і змусити їх працювати на себе. А здійснити це можна за допомогою «грошових» тренінгів. Докладніше про них, а також про те, як не вийти з них обдуреними, розповідає газета «Сегодня» у статті «Як навчити фінанси співати романси».
XS
SM
MD
LG