Доступність посилання

ТОП новини

Кримський уряд та МНС дають суперечливі дані про стан гасіння пожежі в Криму


За повідомленням прес-служби Ради міністрів АРК, пожежу загасили, кримський прем’єр Віктор Плакида подякував усім, хто брав участь у боротьбі з вогнем і доручив уряду автономії приступити до ліквідації наслідків стихійного лиха. Водночас, в Центрі громадських зв’язків кримського главку МНС повідомили, що пожежа лише локалізована, боротьба з вогнем і тлінням триває. Пожежа в Ялтинському гірсько-лісовому заповіднику поблизу Алупки триває з 24 серпня. Під час пожежі загинули дві людини – лісник та його дружина, ще два пожежника отримали поранення. Він вогню постраждали понад 70 гектарів гірського лісу


За даними кримських урядовців, пожежу під Алупкою повністю загасили. Рятувальники ж повідомляють лише про її локалізацію, повідомив кореспондент Радіо Свобода.

За повідомленням прес-служби Ради міністрів АРК, пожежу загасили, кримський прем’єр Віктор Плакида подякував усім, хто брав участь у боротьбі з вогнем і доручив уряду автономії приступити до ліквідації наслідків стихійного лиха.

Водночас, в Центрі громадських зв’язків кримського главку МНС повідомили, що пожежа лише локалізована, боротьба з вогнем і тлінням триває. На місці пожежі продовжують працювати до тисячі працівників МНС, лісників, бійців Внутрішніх військ і Військово-морських Сил України, а також спеціальна техніка та авіація.

Пожежа в Ялтинському гірсько-лісовому заповіднику поблизу Алупки триває з 24 серпня. За попередніми даними, її спричинив вогонь, що розвів, щоб підказати рятувальникам своє місцеперебування, турист із Харкова, який заблукав у кримському лісі.

Під час пожежі загинули дві людини – лісник та його дружина, ще два пожежника отримали поранення. Він вогню постраждали понад 70 гектарів гірського лісу.
XS
SM
MD
LG