Доступність посилання

ТОП новини

Пожежу на Південному узбережжі Криму повністю локалізували


Про це повідомила прес-служба кримського управління МНС з посиланням на керівника цього відомства Нестора Шуфрича. Попри локалізацію пожежі, за повідомленням Центру громадських зв’язків, боротьба з вогнем і тлінням триває. На місці пожежі продовжують працювати до тисячі працівників МНС, лісників, бійців Внутрішніх військ і Військово-морських Сил України, а також спеціальна техніка. Під час пожежі загинули дві людини – лісник та його дружина, ще два пожежника отримали поранення. Він вогню постраждали понад 70 гектарів гірського лісу і 230 гектарів трав’яного покрову. Пожежа поблизу Алупки триває з 24 серпня.


Про це повідомила прес-служба кримського управління МНС з посиланням на керівника цього відомства Нестора Шуфрича.

Попри локалізацію пожежі, за повідомленням Центру громадських зв’язків, боротьба з вогнем і тлінням триває. На місці пожежі продовжують працювати до тисячі працівників МНС, лісників, бійців Внутрішніх військ і Військово-морських Сил України, а також спеціальна техніка.

Нестор Шуфрич подякував усім учасникам ліквідації пожежі і заявив, що якби не їхні оперативні і злагоджені дії, то затрати на боротьбу з вогнем були б значно вищі, ані ті 700 тисяч гривень, що були виділені з бюджету.

Пожежа в Ялтинському гірсько-лісовому заповіднику поблизу Алупки триває з 24 серпня.

За попередніми даними, її спричинив вогонь, що розвів, щоб підказати рятувальникам своє місцеперебування, турист із Харкова, який заблукав у кримському лісі.

Під час пожежі загинули дві людини – лісник та його дружина, ще два пожежника отримали поранення. Він вогню постраждали понад 70 гектарів гірського лісу і 230 гектарів трав’яного покрову.
XS
SM
MD
LG