Доступність посилання

ТОП новини

Львівський суд поновив на посаді колишнього керівника управління внутрішніх справ на Львівщині Олега Сала


Раніше Генпрпокуратура порушила проти нього кримінальні справи за статтями «порушення виборчого права» і «зловживання владою або службовим становищем».

Раніше Генпрпокуратура порушила проти нього кримінальні справи за статтями «порушення виборчого права» і «зловживання владою або службовим становищем».

Деякий час Олег Сало переховувався і його оголосили в міжнародний розшук.

Взимку цього року Печерський райсуд Києва закрив кримінальні справи проти Олега Сала «у зв’язку з відсутністю в його діях складу злочину».

Колишнього начальника міліції Львівщини представники помаранчевої команди звинувачували у тому, що під час президентських виборів 2004 року він очолював обласний тіньовий штаб кандидата в Президенти Віктора Януковича і допустив провокації проти опозиційних сил, а також студентства.

Проти рішення Галицького районного суду виступає Львівська обласна організація Крайового Руху. Голова осередку Ярослав Кендзьор сподівається також на різку заяву з боку керівництва блоку «Наша Україна-Народна самооборона»в області.

Заступник голови Львівської обладміністрації Зінон Котик каже, що лише міністр може оскаржити рішення Галицького суду:«Олега Сала поновили на посаді начальника УВС, а у нас нині є лише головне управління, такої його посади немає. Все залежить від міністра».

Львівські експерти прогнозують, якщо Олег Сало знову стане керівником правоохоронних органів напередодні виборів це лише на руку політикам, які організують масові акції протесту.
XS
SM
MD
LG