Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Хто з українських політиків має персональний літак? Що подарували Л.Брежнєву на відкритті київського Музею Великої Вітчизняної війни? Чи існує зв’язок між зрадою дружині та інфарктом?


Ірина Біла Київ, 29 серпня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Протистояння між силовиками, підпорядкованими Прем’єру, і силовиками, котрі підпорядковані Президентові, політики використовують у передвиборній риториці. При цьому вони можуть просто перекручувати окремі факти, стверджує «Газета 24». Подробиці – в статті «Пожежний піар».

У цьому ж числі «Газета 24» інформує, що в Україні нараховується кількадесят персональних літаків та гелікоптерів, котрі належать найбагатшим людям країни. Зокрема, Ринат Ахметов – власник літака, орієнтовна вартість якого $50–70 млн. На кількадесят доларів дешевший літак має співвласник групи «Фінанси і кредит» Костянтин Жеваго. А зять колишнього президента Кучми Віктор Пінчук купив повітряний транспорт у голлівудського режисера Стівена Спілберга. Більше про тих, хто має ангари з літаками – у статті «Ескадрилья власників».

У Києві знову відбулося пограбування банку. Вп’яте. Найбільше зацікавлення у злочинців викликають філії «Приватбанку». Про те, з чим це пов’язане, з’ясовували журналісти газети «Сегодня». Стаття називається «П’ята висота грабіжника-маломірка».

«Щербицький запропонував мені закрити Бесарабський ринок через антисанітарію і перетворити його в спорткомплекс» – у статті під таким заголовком газета «Факти» публікує інтерв’ю з колишнім головою Київського міськвиконкому Володимиром Гусєвим. А ще колишній компартієць згадує, що коли на відкриття Музею історії Великої Вітчизняної війни приїхав Леонід Брежнєв, міськком партії подарував йому перстень з діамантами.

Чи існує зв''язок між зрадою дружині та інфарктом? Існує, стверджує газета «Голос України». І на підтвердження наводить дослідження англійського вченого, котрий з’ясував, що з 18 чоловіків, котрі померли від інфаркту, 14 мали коханок.
XS
SM
MD
LG