Доступність посилання

ТОП новини

«Наша Україна – Народна Самооборона» оскаржить рішення ЦВК про реєстрацію партії «Пора» на виборах


Про це Радіо Свобода повідомив заступник керівника штабу блоку з юридичних питань Микола Оніщук. Вчора ЦВК зареєструвала партію «Пора» для участі в позачергових виборах Верховної Ради. Комісія також скасувала реєстрацію представників «Пори», включених у виборчий список блоку «Наша Україна – Народна самооборона». Раніше частина «Пори» провела з’їзд, на якому ухвалила рішення вийти зі складу блоку НУ-НС.


Про це Радіо Свобода повідомив заступник керівника штабу блоку з юридичних питань Микола Оніщук: «Під час проведення дострокових виборів, політична партія, яка утворює виборчий блок, може вийти зі складу цього блоку, проте без права висувати кандидатів у народні депутати. Ми виходимо з того, що сьогодні єдиним законним представником партії «Пора», зокрема її лідером є Владислав Каськів».

Вчора ЦВК зареєструвала партію «Пора» для участі в позачергових виборах Верховної Ради.

Комісія також скасувала реєстрацію представників «Пори», включених у виборчий список блоку «Наша Україна – Народна самооборона».

Раніше частина «Пори» провела з’їзд, на якому ухвалила рішення вийти зі складу мегаблоку. Фактично йдеться про розкол усередині «Пори».

Матеріали до теми:

• ЦВК у вівторок завершила реєстрацію партій та блоків для участі у виборах та зареєструвала ще 75 іноземних спостерігачів на вибори Верховної Ради
XS
SM
MD
LG