Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні представники коаліції планують узгодити перелік питань, які мали б обговорити у вівторок на парламентському засіданні


Раніше голова Верховної Ради 5 скликання, лідер СПУ Олександр Мороз повідомив про проведення 4 вересня позачергової сесії Верховної Ради. Напередодні представник Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив, що «засідання погоджувальної ради відбудеться абсолютно однозначно». Раніше з посиланням на лідера комуністів Петра Симоненка, прес-служба КПУ повідомила, що Компартія не погоджується з порядком денним позачергової сесії, який пропонує спікер парламенту Олександр Мороз. Представники опозиції та Президент заявили, що вважають Верховну Раду 5 скликання нелегітимною.


Раніше голова Верховної Ради 5 скликання, лідер СПУ Олександр Мороз повідомив про проведення 4 вересня позачергової сесії Верховної Ради.

Напередодні представник Партії регіонів Тарас Чорновіл заявив, що «засідання погоджувальної ради відбудеться абсолютно однозначно».

«Суттєвими є два питання: припинення депутатської недоторканності і депутатських пільг, з іншого боку, це питання бюджетної резолюції. В Олександра Мороза трохи інші погляди, більше політичні», – заявив Тарас Чорновіл.

Раніше з посиланням на лідера комуністів Петра Симоненка, прес-служба КПУ повідомила, що Компартія не погоджується з порядком денним позачергової сесії, який пропонує спікер парламенту Олександр Мороз.

А у повідомленні з суботи прес-служби КПУ з посиланням на заяву лідера партії Петра Симоненка сказано: «Якщо Компартія прийде 4 вересня у Верховну Раду, то ми будемо вимагати включити до порядку денного питання про ліквідацію в Україні поста президента».

Водночас, як зазначила прес-служба, Компартія візьме участь у позачерговій сесії Верховної Ради, якщо Партія регіонів та Соцпартія відмовляться від участі у виборах 30 вересня. Представники опозиції та Президент заявили, що вважають Верховну Раду 5 скликання нелегітимною.

Вибори призначені на 30 вересня.

Матеріали до теми:

• Розпущені збиратимуться?

• Компартія не погоджується з порядком денним позачергової сесії, який пропонує спікер парламенту Олександр Мороз

• Ющенко вважає, що підтримка Януковичем ідеї проведення сесії Верховної Ради 5-го скликання 4 вересня загострить політичну ситуацію

• Віктор Янукович пропонує розглянути у вересні ще у парламенті 5-го скликання проект держбюджету на наступний рік

• Вiктор Ющенко знову наголосив, що правових пiдстав для проведення сесiї Верховної Ради 5-го скликання 4 вересня немає
XS
SM
MD
LG