Доступність посилання

ТОП новини

В облдержадміністрації Дніпропетровська після призначення нового голови змінився й його заступник


Першим заступником голови Дніпропетровської облдержадміністрації новий керівник Віктор Бондар призначив свого колишнього колегу по Секретаріату Президента Семена Кроля. За даними з прес-служби облдержадміністрації, інших кадрових змін найближчим часом не передбачається.

Першим заступником голови Дніпропетровської облдержадміністрації новий керівник Віктор Бондар призначив свого колишнього колегу по Секретаріату Президента Семена Кроля.

Досі той очолював головну службу регіональної політики Секретаріату.

За даними з прес-служби облдержадміністрації, інших кадрових змін найближчим часом не передбачається.

Як наголосив Віктор Бондар, на якого посилається прес-служба, в адміністрації працює професійний колектив, кожен державний службовець має певний досвід роботи в команді і повинен максимально використати його задля добробуту Дніпропетровщини.

Віктор Бондар у перші дні своєї роботи зустрівся з апаратом та керівниками облдержадміністрації, визначив основні напрями роботи.

На зустрічі з підлеглими він заявив, що прийшов працювати в область «не тимчасово, а для постійної продуктивної роботи».

Президент України своїм указом призначив Віктора Бондаря тимчасовим виконувачем обов’язків голови Дніпропетровської облдержадміністрації 3 вересня.

Прем’єр-міністр назвав це призначення «політичним», а міністр юстиції «незаконним».
XS
SM
MD
LG