Доступність посилання

ТОП новини

Огляд преси: Які коаліційні перегрупування можливі після виборів? Які харчі з щоденного вжитку спричиняють тяжкі захворювання?


Ірина Біла «Діло»Київ, 13 вересня 2007 (RadioSvoboda.Ua)


Чи відповідатиме екс-президент Леонід Кучма за вбивство Георгія Гонгадзе? Як інформує газета «Україна молода» – Генпрокуратура поновила справу проти найвищих посадовців держави за вбивство журналіста. Про те, хто там фігурує – в статті «Заберіть орден!»

Після виборів формуватиметься нова коаліційна модифікація. Можливе об''єднання «регіоналів» із «Нашою Україною – Народною самообороною», але воно не може бути довгостроковим. Значно міцнішим може виявитися коаліційна співдружність Партії регіонів із БЮТ. Бо постійна опозиційна участь у політичних «бородінських битвах» Юлії Володимирівни вочевидь уже набридла, – в цьому переконаний ректор Київського університету ринкових відносин Володимир Черевань. Його думкою цікавилася газета «Голос України».

«Зараз вся політична Росія перебуває в істеричному реготі, тому що до кінця не може збагнути нового призначення», – так розпочав свій коментар в газеті «Сегодня» російський політолог Станіслав Бєлковський. І зазначив, що всі були переконані: президент Росії запропонує на посаду прем’єра Серґея Іванова. Про ймовірні підстави – чому саме Віктор Зубков – у статті «Путін не визначився з правонаступником».

«Газета 24» називає директора Інституту філософії ім. Сковороди Мирослава Поповича совістю нації. В інтерв’ю виданню знаний філософ ділиться своїми спостереженнями щодо ситуації в Україні. Виявляється – не все так погано, як здається. Матеріал називається «Мирослав Попович: «Немає таких грошей, аби всіх купити».

Щоб продати більше страхових медичних полісів, українські страховики будують власні медичні центри і непогано на цьому заробляють. Про те, чи йде це на користь звичайним людям розповідає газета «Діло» в публікації «Хто вам лікар? Страховик!»

Більшість харчів, які щодня потрапляють до столу сучасної людини, не лише не приносять організмові особливої користі, а й спричиняють важкі захворювання. Особливо підступні продукти з переробленого м’яса, зокрема, бекон, сосиски, сардельки, ковбаси та шинка. Адже, крім прихованих жирів та «поганого» холестерину, ці продукти приносять в людський організм канцерогенні речовини. Користь і поживність, смак чи здоров’я – що вибрати? – про це в сьогоднішньому числі газети «Україна молода».
XS
SM
MD
LG