Доступність посилання

ТОП новини

Цієї ночі у Дніпропетровську біля будинку заступника голови обласної ради Віктора Науменка стався вибух


Потерпілих немає. В обласній прокуратурі кажуть, що правоохоронці поки не розглядають версію про те, що вибух може бути пов’язаний із політичною діяльністю заступника голови облради. Одна з версій – що причиною міг бути його бізнес.

Як повідомили Радіо Свобода в Управлінні МВС в області, біля будинку на вулиці Тихвінській стався вибух невстановленого вибухового пристрою орієнтовно потужністю в 400 грамів тротилу , який приводили в дію за допомогою електричного приладу.

Вибух пошкодив 15 вікон у двоповерховому будинку і цегляне огородження. Потерпілих немає. На місці пригоди вилучили 100 метрів телефонного дроту.

Слідчий відділ Жовтневого райвідділу міліції вирішує питання про порушення кримінальної справи за статтею 194 Кримінального кодексу України (навмисне пошкодження майна).

В обласній прокуратурі кажуть, що правоохоронці поки не розглядають версію про те, що вибух може бути пов’язаний із політичною діяльністю заступника голови облради. Одна з версій – що причиною міг бути його бізнес.
XS
SM
MD
LG