Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Янукович: Партія регіонів упевнена, що здобуде значну перевагу на виборах


Лідер Партії регіонів і Прем’єр-міністр назвав свою партію лідером виборчої кампанії за даними соціологів і також висловив упевненість, що саме вона «як переможець» формуватиме уряд. У середу прес-служба Партії регіонів поширила заяву партії про те, що ця політична «сила готова переглянути питання своєї участі в дострокових парламентських виборах», якщо «цинічні провокації наших опонентів… будуть тривати». Водночас радник Президента України Степан Гавриш в ефірі Радіо Свобода заявив у п’ятницю, що на вихід політичних сил із виборчого процесу не погодяться політичні й фінансові групи, які контролюють ці сили, і це стосується і Партії регіонів.

Лідер Партії регіонів і Прем’єр-міністр назвав свою партію лідером виборчої кампанії за даними соціологів і також висловив упевненість, що саме вона «як переможець» формуватиме уряд.

А якщо після виборів окремі політичні сили штовхатимуть Україну до нестабільності, то «це буде на совісті наших опонентів», сказав Янукович, перебуваючи в п’ятницю в Краснодоні на Луганщині.

У середу прес-служба Партії регіонів поширила заяву партії про те, що ця політична «сила готова переглянути питання своєї участі в дострокових парламентських виборах», якщо «цинічні провокації наших опонентів… будуть тривати».

У цій заяві, а також у виступах кількох чільників партії, стверджувалося, що нинішня опозиція готує зрив виборів в округах, де веде перед Партія регіонів.

Із заявою про підготовку фальсифікацій із боку пропрезидентських сил виступив у п’ятницю в ефірі Радіо Свобода і народний депутат від Партії регіонів у Верховній Раді 5-го скликання Василь Кисельов.

Він також заявив про підкуп членів виборчих комісій, щоб зірвати вибори, але підтверджень своїм словам не навів.

За словами Кисельова, якщо президентські сили підуть на фальсифікації і Партія регіонів проініціює вихід із виборчого процесу, вибори не відбудуться, бо нинішня коаліція закличе своїх прихильників не йти голосувати.

Водночас радник Президента України Степан Гавриш в ефірі Радіо Свобода заявив у п’ятницю, що на вихід політичних сил із виборчого процесу не погодяться політичні й фінансові групи, які контролюють ці сили, і це стосується і Партії регіонів.

Матеріали до теми:

• Перспективи фальсифікації • Степан Гавриш: На вихід політичних сил із виборчого процесу не погодяться політичні й фінансові групи, які контролюють ці сили • Василь Кисельов: Якщо президентські сили підуть на фальсифікації і Партія регіонів проініціює вихід із виборчого процесу, вибори не відбудуться, бо нинішня коаліція закличе своїх прихильників не йти голосувати • Андрій Магера: Вибори 30 вересня відбудуться, навіть якщо Партія регіонів відмовиться від участі в них • Віктор Балога заявляє про неминучість виборів і розцінює заяви Партії регіонів про можливий вихід із виборчих перегонів як «свідчення відчаю» • Микола Азаров: Відмова Партії регіонів від участі у виборах означатиме їхнє скасування • Партія регіонів допускає можливість неучасті у виборах і стверджує про нібито плани їхньої фальсифікації; БЮТ пов’язує ці заяви зі страхом «регіонів» програти вибори; про плани фальсифікацій із боку опонентів попереджає і опозиція
XS
SM
MD
LG