Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ обвинувачує Партію регіонів у використанні адмінресурсу для забезпечення підтримки населення Донецької області при організації зустрічей з виборцями


Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко повідомила, що має документальне підтвердження того, як забезпечувалася явка на зустріч із кандидатом у депутати Верховної Ради від Партії Регіонів 21 вересня 2007 року.

Прес-служба Блоку Юлії Тимошенко повідомила, що має документальне підтвердження того, як забезпечувалася явка на зустріч із кандидатом у депутати Верховної Ради від Партії Регіонів 21 вересня 2007 року.

«Це телеграма, адресована директорам 12 шахт і підписана заступником із соціальних питань і зв''язків із громадськістю ДП «Артемвугілля» С. В. Ковальовим. У документі в приказному порядку пропонується директорам позначених шахт з''явитися особисто й забезпечити явку трудящих на зустріч із кандидатом у депутати від Партії регіонів. У телеграмі конкретно зазначено, скільки чоловік від кожної шахти повинно з''явитися на зустріч», – сказано в повідомленні.

Прес-служба БЮТу зазначає, що цей документ свідчить про методи, якими Партія регіонів забезпечує собі підтримку народу.

Перед цим Донецька обласна організація Блоку Юлії Тимошенко заявила про вказівку голосувати замість виборців і контролювати спостерігачів в інструкції Партії регіонів для своїх представників у виборчкомах Донеччини.

Матеріали до теми:

• БЮТ заявляє про вказівку голосувати замість виборців в інструкції Партії регіонів для її представників у виборчкомах Донецької області • Віктор Янукович: Партія регіонів звернулася до правоохоронців і Генпрокуратури з приводу можливих спроб опозиції заблокувати підбиття підсумків виборів • Президент закликав узяти активну участь у голосуванні на позачергових виборах до Верховної Ради • Ющенко закликає Януковича «повернутися в своїх діях до законності» • Опозиція виступає з новими заявами про готування фальсифікацій на виборах • Янукович у відкритому листі до Ющенка критикує Президента за участь в агітаційних заходах та рекламі блоку «Наша Україна – Народна самооборона» • Перспективи фальсифікації • Партія регіонів допускає можливість неучасті у виборах і стверджує про нібито плани їхньої фальсифікації; БЮТ пов’язує ці заяви зі страхом «регіонів» програти вибори; про плани фальсифікацій із боку опонентів попереджає і опозиція
XS
SM
MD
LG