Доступність посилання

ТОП новини

Президент України Вiктор Ющенко не виключає, що лiдерка БЮТ Юлiя Тимошенко може стати прем''єром у разi, якщо винесе уроки з минулого досвiду


Віктор Ющенко
«Що стосується ймовiрностi, про яку ви говорите, фатального в цьому нiчого немає. До цього можна повернутися, це має великi шанси. Йдеться про те, що ми маємо приходити з винесеними уроками», - заявив президент пiд час регiонального телемосту на центр i пiвнiч України.

Президент висловив упевненiсть, що найбiльшою загрозою українськiй демократiї є зрада. Вiн зазначив, що пiсля помаранчевої революцiї вiд iменi всiх українських громадян, українських виборцiв запропонував усiм тим "партнерам", якi стояли за його спиною, високi посади. «Тодi не все вдалося. Революцiя змiн не робить, революцiя дає шанс», - наголосив Ющенко.

Юлія Тимошенко очолювала Кабiнет Мiнiстрiв з 4 лютого до 8 вересня 2005 року. Це був перший уряд, призначений Віктором Ющенком пiсля вступу на посаду Президента. Від грудня 1999 до сiчня 2001 року була вiце-прем''єром з питань паливно-енергетичного комплексу в урядi, очолюваному Ющенком.
XS
SM
MD
LG