Доступність посилання

ТОП новини

Андрій Шевченко невдовзі може отримати нового наставника у лондонському «Челсі»


Геннадій Мороз Київ, 28 вересня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Британські мас-медіа не сумніваються, що нинішній наставник «Челсі» Авраам Грант надовго в Лондоні не затримається. Наступником ізраїльського фахівця називають Марко ван Бастена. Сам клуб спростовує інформацію про контакти з голландцем. Але англійські ЗМІ стверджують, що Роман Абрамович вже запропонував фахівцеві, який нині очолює збірну Нідерландів, 15 мільйонів євро за 3-річний контракт із «Челсі». Окрім 43-річного Марко ван Бастена кандидатами на тренерське місце в лондонському клубі називають імена таких всесвітньо відомих фахівців, як Гус Хідінк та Юрген Клінсман, Хуанде Рамос, Марчело Ліппі та Свен-Йоран Еріксон.


Тим часом свою першу перемогу в «Челсі» напередодні здобув нинішній наставник клубу. У матчі Кубка англійської Ліги підопічні Авраама Ґранта у гостях переграли скромний «Халл сіті» 4 : 0. Зауважу, що розгром суперника проходив без Андрія Шевченка. Українець був у запасі, але так і не з’явився на полі. Вже після матчу Авраам Ґрант заявив, що сподівається на Шевченка, якому цілком до снаги стати ще більш класним гравцем. Після такої неоднозначної заяви ізраїльського фахівця авторитетна «The Times» передрікає кращому гравцеві світу-2005 року продовження вельми непростих часів у нинішньому «Челсі».

Хто отримає «Золотий М’яч»?

Цьогорічний «Золотий М’яч» отримає колишній партнер Шевченка по італійському «Міланові» – бразилець Кака. Принаймні так стверджує іспанська газета «Ас». Усезнайки-газетярі з Піренеїв посилаються на власні джерела у часописі «Франс Футбол», який і є засновником почесного призу кращому гравцеві світу. До трійки призерів цьогорічного конкурсу увійшли також партнер Кака по «Мілану» Андреа Пірло, а також представник «Барселони» Ліонель Мессі.

А найбільшою несподіванкою цьогорічного конкурсу, за інформацією «Ас», має стати виготовлення ще одного «Золотого М’яча». Другий трофей – за величезні заслуги перед футболом – повинен отримати Паоло Мальдіні. Легендарний 39-річний захисник «Мілана» та збірної Італії номінувався вже кілька разів, проте жодного призу ще не отримував.
XS
SM
MD
LG