Доступність посилання

ТОП новини

За підрахунком ЦВК 97,35 % протоколів до парламенту проходять 5 політичних сил


За цими неповними даними результати такі: Партія регіонів – 34,16 %, Блок Юлії Тимошенко – 30,84 %, Блок «Наша Україна – Народна самооборона» – 14,29 %, Комуністична партія – 5,35 %, Блок Литвина – 3,95 %. Соцпартія має наразі 2,91 % і таким чином не долає 3-відсотковий бар’єр. Член ЦВК Михайло Охендовський припустив у понеділок, що повні попередні результати голосування будуть відомі або сьогодні, або завтра. Офіційні результати голосування Центрвиборчком має оприлюднити до середини жовтня.

Працюють члени Центральної виборчої комісії. Зйомка 2 жовтня 2007 року.
За цими неповними даними результати такі:

Партія регіонів – 34,16 %, Блок Юлії Тимошенко – 30,84 %, Блок «Наша Україна – Народна самооборона» – 14,29 %, Комуністична партія – 5,35 %, Блок Литвина – 3,95 %.

Соцпартія має наразі 2,91 % і таким чином не долає 3-відсотковий бар’єр.

Не підтримали жодну з політичних сил близько 2,7 % виборців.

Член ЦВК Михайло Охендовський припустив у понеділок, що повні попередні результати голосування будуть відомі або сьогодні, або завтра.

Офіційні результати голосування Центрвиборчком має оприлюднити до середини жовтня.

«Якщо говорити узагальнено, то слід українцям себе привітати: вибори відбулися. Моя особиста думка, що вони відбулися відповідно до закону і, більше того, демократично, процедури голосування були належними», – заявив у понеділок голова ЦВК Володимир Шаповал.

Матеріали до теми:

• ЦВК: Затримки з підрахунком голосів на сході й півдні України спричинені більшою кількістю виборців на дільницях у цих регіонах • Голова ЦВК Володимир Шаповал вважає, що вибори до Верховної Ради відбулися законно і демократично • ПАРЄ: Законодавчі норми стосовно заборони голосувати тим, хто не повернувся в Україну за три дні до виборів, – це проблема • Триває підрахунок голосів на виборах до Верховної Ради
XS
SM
MD
LG