Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко привітав освітян з професійним святом, яке відзначали у неділю; Вчителів привітав і Прем''єр-міністр Віктор Янукович


У вітанні Президент України висловив «щиру вдячність» педагогам за: «вагомий внесок у розбудову державності», за виховання у підростаючого покоління любові «до рідної землі, почуття національної гідності та відданості Батьківщині».

У вітанні, розміщеному на офіційному сайті Президента, Віктор Ющенко висловив «щиру вдячність» педагогам за: «вагомий внесок у розбудову державності», за виховання у підростаючого покоління любові «до рідної землі, почуття національної гідності та відданості Батьківщині».

Президент у своєму вітанні висловлює переконання, що «спільними зусиллями ми забезпечимо поступальне оновлення галузі, впровадимо сучасні інформаційні та педагогічні інновації, підвищимо соціальний статус освітян. Консолідація суспільства сприятиме плеканню добре ерудованих, свідомих і талановитих громадян, здатних реалізовувати стратегічні завдання розвитку України».

Віктор Ющенко побажав освітянам міцного здоров''я, віри в свої сили, вагомих здобутків у повсякденній праці, родинного щастя і добра.

******** Прем''єр-міністр Віктор Янукович також бажає вчителям сімейного благополуччя і творчих успіхів з нагоди Дня учителя.

Про це сказано в повідомленні прес-служби Кабінету Міністрів.

У тексті привітання Янукович нагадує вчителям, що їхня професійна діяльність завжди була й буде знаковою для розвитку держави: «Адже саме людина, яка вчить, є дороговказом на шляху вдосконалення суспільства, його руху в майбутнє».

Прем''єр-міністр вважає, що професія педагога вимагає підвищення соціального статусу, і стверджує, що уряд втілює в життя політику пріоритетного розвитку науки і освіти.

День працівника освіти відзначають у першу неділю жовтня.
XS
SM
MD
LG