Доступність посилання

ТОП новини

За підсумками виборів можлива лише одна конфігурація коаліції більшості – БЮТ і «Наша Україна – Народна самооборона», вважає Президент


До неї можуть долучитися й інші сторони, які забажали бути конструктивними в цьому процесі, сказав Віктор Ющенко, перебуваючи в п’ятницю на сході Словаччини. Цього ж дня в Києві Юлія Тимошенко заявила, що БЮТ і «Наша Україна – Народна самооборона» подадуть Президентові проект коаліційної угоди в суботу.

Віктор Ющенко під час офіційного візиту до Словацької Республіки.
До неї можуть долучитися й інші сторони, які забажали бути конструктивними в цьому процесі, сказав Віктор Ющенко, перебуваючи в п’ятницю на сході Словаччини.

Голова держави висловив переконання, що вже протягом наступного тижня коаліцію офіційно сформують і висунуть кандидатуру на Прем’єр-міністра.

Цього ж дня в Києві Юлія Тимошенко заявила, що БЮТ і «Наша Україна – Народна самооборона» подадуть Президентові проект коаліційної угоди в суботу.

Майбутні депутати від «Нашої України – Народної самооборони» підписали зобов’язання ввійти до демократичної коаліції з БЮТ на загальних зборах членів майбутньої фракції блоку в п’ятницю.

Керівники блоку повідомили, що текст угоди між «Нашою Україною – Народною самообороною» і БЮТ про демократичну коаліцію в основному готовий до підписання.

Цього ж дня лідерка БЮТ Юлія Тимошенко заявила, що обидва блоки подадуть Президентові проект коаліційної угоди в суботу.

Матеріали до теми:

• Президент чекає пропозицій щодо формування коаліції та уряду від партій, що пройшли до парламенту • Коаліція за п’ять днів. Чи варто на неї сподіватися? • Коаліція в обмін на ухвалення присяги • Війна повноважень. Хід Януковича
XS
SM
MD
LG