Доступність посилання

ТОП новини

Українець причетний до вандалізму на Говерлі


За словами представників управління СБУ на Івано-Франківщині, активісти Євразійського союзу молоді зрізали тризуб, повісили на флагшток замість жовто-блакитного червоний прапор і облили гранітний пам’ятний знак, присвячений Українській греко-католицькій церкві, фарбою. Цю інформацію підтвердили представники обласного управління міністерства внутрішніх справ.

За даними СБУ, українець, якого підозрюють в організації інциденту, перебуває зараз на території Росії. Служба безпеки підтвердила, що до скоєння злочину причетні представники незареєстрованої в Україні та забороненої українським судом організації «Євразійський союз молоді».

За словами представників управління СБУ на Івано-Франківщині, активісти Євразійського союзу молоді зрізали тризуб, повісили на флагшток замість жовто-блакитного червоний прапор і облили гранітний пам’ятний знак, присвячений Українській греко-католицькій церкві, фарбою.

Цю інформацію підтвердили представники обласного управління міністерства внутрішніх справ.

Сьогодні на сайті Євразійського союзу молоді розмістили фотографії та відео, на яких представники організації паплюжать українську символіку, розбивають гранітний знак на честь Конституції України на горі Говерла.

Євразійський Союз Молоді – проросійська організація, яка неодноразово влаштовувала радикальні акції в Україні.

Раніше Харківський окружний адміністративний суд за позовом обласної прокуратури заборонив діяльність цієї організації.
XS
SM
MD
LG