Доступність посилання

ТОП новини

Екологічний метод лікування


Ірина Перешило Позитивні результати у лікуванні СНІДу, гепатиту С та раку легенів дає так званий екологічний метод лікування хвороб – Інформаційно-хвильова терапія, котра всупереч традиційному принципу «виривання хвороби з коренем за допомогою сильнодіючих препаратів» пропонує медицині співпрацю з організмом. Розробка методології належить українським спеціалістам.

Методу лікування інформаційно-хвильовою терапією 17 років. Він з’явився в результаті наукової співпраці українських фізиків і медиків, які винайшли апарат, лікувальна дія котрого полягає в електромагнітному випроміненні, що проектується на певні точки людського тіла чи на хворі органи.

Академік УАН, завідувачка відділу теоретичної біології Інституту інформаційно-хвильових технологій Наталія Околітенко пояснила: «Ми ставимо за мету контролювати взаємодію організму з мікросвітом, вводячи інформацію, притаманну здоровій клітині».

Статистика ефективності лікування методом інформаційно-хвильової терапії досить висока. В успішності лікування дитячих хвороб, бронхолегеневих, гастропатології, гінекології сумніватись не доводиться – вона перевищує 90%. А серед видатних досягнень в технології інформаційно-хвильової терапії вчені називають приклади лікування СНІДу, гепатиту С і раку легенів. Але попри все це, застосування методу в офіційних медичних закладах практикується дуже мало.

Визнання не значить впровадження

Президент міжнародної асоціації лікарів інформаційно-хвильової терапії Микола Колбун сказав: «Ми офіційно в реєстрах Мінздраву України, Білорусії і Росії. Але визнання не значить впровадження. Дуже мало ми працюємо в офіційних медичних установах. Три-чотири установи, до прикладу — Житомирська обласна дитяча лікарня і Луганська обласна дитяча лікарня. Решта – приватні лікарі, які працюють у державних установах. Нас не допускає фармакологічна мафія, бо це медицина інша, без ліків. Але все рівно ця медицина проб’є собі дорогу, у нас є армія лікарів, вона потрібна людям.

До армії лікарів, які практикують лікування методом інформаційно-хвильовою терапією, належить доктор медичних наук з Полтавського обласного протитуберкульозного диспансеру Анатолій Ярешко. Він проводив лікування в експериментальній групі з 40 хворих на туберкульоз.

"Група з 40 людей, які хворіли на туберкульоз, з них десять на безнадійний поліхірезистентний, — практично всі ті хворі, які отримали повний курс лікування, можна говорити, що досягли стовідсоткового ефекту",— сказав Анатолій Ярешко .

Лікування методом інформаційно-хвильової терапії може давати більший чи менший ефект, але найважливіше, як зазначають спеціалісти, він не може зашкодити організму, як того і вимагає перша заповідь батька медицини Гіпократа.
XS
SM
MD
LG