Доступність посилання

ТОП новини

Депутати Дніпропетровської міськради перевірять діяльність виконкому


Вони звинувачують чиновників у «техногенних аваріях», страйках транспортників, незаконному, на думку депутатів, ухваленні тарифів на воду.

Вони звинувачують чиновників у «техногенних аваріях», страйках транспортників, незаконному, на думку депутатів, ухваленні тарифів на воду.

З ініціативою створити комісію, що перевірить роботу виконкому, виступили депутати від Блоку Лазаренка, що входять до більшості в міськраді.

Вони кажуть, що така перевірка цілком законна: міськрада має право контролювати діяльність свого органу – міськвиконкому.

За словами депутата Андрія Бірюка, у діяльності виконкому депутати помітили суттєві недоліки, пов’язані з веденням господарської діяльності, та порушення вимог чинного законодавства, зокрема, при ухваленні нових і, на переконання депутатів, необґрунтованих, тарифів на воду.

Передбачають, що комісія депутатів перевірить роботу виконавчих органів та внесе пропозиції щодо її вдосконалення.

На запитання Радіо Свобода, чи стануть підсумком таких перевірок кадрові зміни, Андрій Бірюк зауважив, що поки про це ще рано говорити: «Це не компетенція комісії, ці питання буде вирішувати сесія. І я не думаю, що так далеко зайде».

Раніше в кулуарах міськради говорили про те, що депутати готуються оголосити недовіру міському голові Іванові Куліченку. Наразі цю інформацію ніхто з міських обранців не підтверджує.
XS
SM
MD
LG