Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко: Всі політичні сили мають консолідуватися для вирішення проблем росту цін та інфляції


«Незважаючи на ті процеси, які в нас ідуть, у тому числі і в українській політиці, я переконаний, що влада, уряд повинні нести відповідальність за роботу перед своєю нацією. Ми повинні бути відповідальними за дотримання державної стабільної політики, незалежно від того, чи ми говоримо про минулу владу, чи про сьогоднішню», – заявив Ющенко. Президент у п’ятницю взяв участь у нараді в Кабміні – вперше після призначення Прем’єр-міністром Віктора Януковича. Раніше Президент критикував уряд за нездатність забезпечити стабільність цін на продовольчі товари.


Президент у п’ятницю взяв участь у нараді в Кабміні – вперше після призначення Прем’єр-міністром Віктора Януковича.

«Незважаючи на ті процеси, які в нас ідуть, у тому числі і в українській політиці, я переконаний, що влада, уряд повинні нести відповідальність за роботу перед своєю нацією. Ми повинні бути відповідальними за дотримання державної стабільної політики, незалежно від того, чи ми говоримо про минулу владу, чи про сьогоднішню», – заявив Ющенко.

У засіданні, крім урядовців, узяли участь керівники центральних органів виконавчої влади, Національного банку, обласних державних адміністрацій і обласних рад.

Раніше Президент критикував уряд за нездатність забезпечити стабільність цін на продовольчі товари.

Від початку осені зросли ціни на олію, яйця, молоко, сир, м’ясо і фрукти на 15–30 відсотків.

Влітку уряд запровадив обмеження на експорт зернових.

Минулого тижня, коментуючи зростання вартості олії, Прем’єр-міністр Віктор Янукович закликав заборонити її продаж за межі України.

Представниця блоку «Наша Україна – Народна самооборона» Ксенія Ляпіна в інтерв’ю Радіо Свобода заявила, що нова коаліція припинить практику механічного стримування цін.
XS
SM
MD
LG