Доступність посилання

ТОП новини

Близько двохсот видавництв України та її сусідів беруть участь у міжнародному книжковому ярмарку в Києві


Захід присвячений Дню української писемності.

Захід присвячений Дню української писемності.

На стендах видавництв – класична і сучасна українська література, переклади модерних письменників і філософів світу, навчальна і дитяча література.

Щогодини відбуваються афтограф-сесії українських письменників і презентації книжкових новинок. Чим найбільше цікавляться відвідувачі Київського ярмарку? Про це розповідають менеджери видавництв.

Божена Ковальська, видавництво «Піраміда», Львів: «Найбільше купують у нас книжки Марії Матіос, цього року ми видали її книжку – переможця конкурсу «Коронація слова» – називається «Майже ніколи не навпаки».

Інна Костюченко, видавництво «Факт», Київ: «Практично лідером у нас завжди залишається Оксана Забужко. Зараз бестселером у нас є її інтелектуальний детектив «Нотр Дам ...». На даній виставці популярністю користуються ті автори, які номінуються за рейтингом ВВС: Богдан Жолдак, Оксана Луцишина».

Новинка книжкового ярмарку – презентація видавництва «Аудіо книга», слово її представниці пані Ользі: «У нас – шкільна програма з української і зарубіжної літератури. Один такий мінус – що люди не знають такої української аудіо книги. Це нове».

За рішенням організаторів книжкового ярмарку, він відбуватиметься щороку в листопаді до дня української писемності.
XS
SM
MD
LG