Доступність посилання

ТОП новини

Першу сесію новообраного парламенту відкриють 23 листопада


Так вирішила депутатська група з підготовки першого засідання Верховної Ради 6-го скликання. Цього ж дня, в четвер, група обрала собі голову – нею стала представниця Партії регіонів Раїса Богатирьова. За словами заступника голови підготовчої групи Романа Зварича, на цьому в четвер група зупиняє свою роботу і збереться знову наступного вівторка. А в п’ятницю й суботу працюватимуть підгрупи, створені в четвер. Досі робочій групі не вдавалось ухвалити жодних рішень: спочатку вона не могла зібратися через відсутність кворуму, потім не могли дійти згоди щодо кандидатури голови групи.


Так вирішила депутатська група з підготовки першого засідання Верховної Ради 6-го скликання.

Цього ж дня, в четвер, група обрала собі голову – нею стала представниця Партії регіонів Раїса Богатирьова.

За словами заступника голови підготовчої групи Романа Зварича, на цьому в четвер група зупиняє свою роботу і збереться знову наступного вівторка.

А в п’ятницю й суботу працюватимуть підгрупи, створені в четвер.

Досі робочій групі не вдавалось ухвалити жодних рішень: спочатку вона не могла зібратися через відсутність кворуму, потім не могли дійти згоди щодо кандидатури голови групи.

Президент Віктор Ющенко раніше в четвер заявив, перебуваючи в Ізраїлі, що готовий сам організувати засідання робочої групи парламенту, якщо політичні сили не зможуть домовитися між собою.

Водночас, сказав він, це не входить до його компетенції і буде принизливим для учасників переговорів. Тож Ющенко закликав політиків відкинути амбіції і досягти компромісу.
XS
SM
MD
LG