Доступність посилання

ТОП новини

Віктор Ющенко висловив співчуття родинам гірників, які загинули та постраждали під час вибуху на шахті імені Засядька 18 листопада


У понеділок, Президент України здійснить робочу поїздку в Донецьку область. Її головна мета – ознайомлення з перебігом ліквідації наслідків аварії.

«З болем у серці дізнався про трагедію на орендному підприємстві «Шахта імені О. Ф.Засядька», внаслідок якої загинули, а також були тяжко травмовані люди. Сумую і вболіваю разом з усією Україною. Прошу прийняти мої щирі співчуття та побажання одужати постраждалим», – зазначено в листі Глави держави.

«Органи влади зроблять все необхідне для надання допомоги сім''ям, потерпілим внаслідок трагедії», – наголосив Президент.

У понеділок, 19 листопада, Глава держави здійснить робочу поїздку в Донецьку область. Її головна мета – ознайомлення з перебігом ліквідації наслідків аварії на шахті імені Засядька.

Заплановано, що Президент проведе нараду щодо подолання наслідків трагедії та надання допомоги сім''ям загиблих та постраждалих. Мова також піде про реорганізацію вугільної галузі, зокрема заходи щодо безпечного ведення гірничих робіт, зазначає президентська прес-служба.
XS
SM
MD
LG