Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Єхануров закликає «Нашу Україну-Народну самооборону» і БЮТ доопрацювати та публічно підписати коаліційну угоду


Про це йдеться в листі народного депутата фракції НУНС до колег-депутатів з цих блоків. Єхануров заявляє, що направив до переговорної групи з підготовки тексту угоди свої пропозиції ще наприкінці минулого місяця, і переважну більшість із них не врахували. Наразі угоду про створення коаліції з БЮТ не підписали «нунсівці» Іван Плющ, Юрій Єхануров, Микола Оніщук, Ігор Кріль, Василь Петьовка, Станіслав Довгий та Віктор Тополов.


Про це йдеться в листі народного депутата фракції НУНС до колег-депутатів з цих блоків.

Єхануров заявляє, що направив до переговорної групи з підготовки тексту угоди свої пропозиції ще наприкінці минулого місяця, і переважну більшість із них не врахували.

Наразі угоду про створення коаліції з БЮТ не підписали «нунсівці» Іван Плющ, Юрій Єхануров, Микола Оніщук, Ігор Кріль, Василь Петьовка, Станіслав Довгий та Віктор Тополов.

У понеділок член фракції «Нашої України – Народної самооборони» Роман Зварич заявив, що найближчим часом ще двоє представників НУНСу підпишуть документ.

Тим часом голова Секретаріату Президента Віктор Балога заявив, що деякі політики навмисно блокують створення єдиної демократичної партії на основі блоку «Наша Україна-Народна самооборона».

За словами Балоги, блокуванням є оголошене призупинення участі Християнсько-демократичного союзу та партії «Вперед, Україно» в об’єднавчому процесі, а також заяви окремих політиків, які, за словами Балоги, свідчать про неафішоване, але очевидне прагнення уникнути трансформації НУ-НС у нову партію.

Влітку 9 партій створили блок «Наша Україна-Народна самооборона» і планували з часом об’єднатися в єдину партію.

Матеріали до теми:

• Непідписанти проти Тимошенко? • Коли парламентарі знову прийдуть під купол?
XS
SM
MD
LG