Доступність посилання

ТОП новини

Ужгороду катастрофічно не вистачає дорожніх знаків


Надія Петрів Ужгород, 23 листопада 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Ужгороду катастрофічно не вистачає дорожніх знаків, наголошують працівники автоінспекції. Вони нарікають, що міська влада не хоче дослухатися до їхніх рекомендацій і не виготовляє знаки. В Ужгородській мерії апелюють: кажуть, зі знаками проблеми врегульовують, а ось із ДАІ знайти спільної мови не можуть. Через усе це страждають, насамперед, пересічні ужгородці.

Одна з центральних вулиць Ужгорода — на перевантаженому автівками відрізку жодного знаку...
(RadioSvoboda.Ua)
Ужгородські водії нарікають: у місті не вистачає дорожніх знаків, доводиться їздити, орієнтуючись на власну інтуїцію. Багато хто змушений був сплатити штраф через те, що стояли під забороненим знаком. Водії кажуть, що працівників автоінспекції не хвилює, що той знак, приміром, заховався в густому кущі при дорозі. І особливо велика проблема на перехрестях.

Заступник начальника обласної Державтоінспекції Василь Петрецький розповів Радіо Свобода, що працівники служби спеціально проаналізували ситуацію з дорожніми знаками в обласному центрі Закарпаття. З’ясували, що таких знаків не вистачає щонайменше 1200.

А ще знаки в Ужгороді частенько "ховаються" за деревами та кущами
(RadioSvoboda.Ua)
Василь Петрецький зазначив, що про це повідомили міську владу: «Ми ще два місяці тому написали їм відповідного листа, просили вжити термінових заходів. Реакції – ніякої»

А в Ужгородському міськвиконкомі кажуть, листа від ДАІ отримали, над встановленням знаків працюють. Нещодавно виконком ради виділив для цього 135 тисяч гривень. Однак виготовити таку велику кількість знаків одразу все одно не вдасться. У той же час речник мерії Олег Подебрій нарікає, що проблеми не так зі знаками у місті, як із ДАІшниками: «вони просто не хочуть виконувати свої функціональні обов’язки».

Пан Подебрій зауважив, що нещодавно в обласному ДАІ змінилося керівництво і, може, це призведе до поліпшення ситуації в Ужгороді. Однак самі мешканці на це не дуже сподіваються: керівництво в такій важливій службі змінюється частіше, ніж пори року, а результатів від діяльності практично немає.
XS
SM
MD
LG