Доступність посилання

ТОП новини

Проїзд у трамваях і тролейбусах Дніпропетровська подорожчає в півтора раза


Рішення підняти тариф з 50 до 75 копійок ухвалив виконком Дніпропетровської міської ради. Піднявши тарифи з 1 грудня, влада і транспортники розраховують отримати додаткові кошти на поліпшення матеріальної бази трамвайно-тролейбусного господарства.

Рішення підняти тариф з 50 до 75 копійок ухвалив виконком Дніпропетровської міської ради.

Піднявши тарифи з 1 грудня, влада і транспортники розраховують отримати додаткові кошти на поліпшення матеріальної бази трамвайно-тролейбусного господарства.

Це дозволить, кажуть у підприємстві «Міськелектротранс», з нового року розпочати модернізацію: придбати нові вагони, прокласти новий тролейбусний маршрут, створити диспетчерський пункт цілодобового керування перевезеннями.

Піднявши тарифи на послуги, транспортники також планують дістати кошти на підвищення зарплат робітникам. Саме цього вимагали працівники депо під час страйку два місяці тому.

У міському управлінні транспорту прогнозують, що подорожчання проїзду в електротранспорті може спричинити й стрибок цін на перевезення у маршрутках принаймні на чверть – до 2 гривень.

Трамваї та тролейбуси – найпопулярніший і наймасовіший вид громадського транспорту в Дніпропетровську. Щодня ними користуються понад 650 тисяч жителів – це більш ніж половина населення Дніпропетровська.
XS
SM
MD
LG