Доступність посилання

ТОП новини

Президент Росії Володимир Путін агітує голосувати за владну партію «Єдина Росія»


Голосуючи за неї, громадяни країни обиратимуть стабільність і послідовність замість хаосу 90-х років, сказав у телевізійному зверненні російський лідер.

Голосуючи за неї, громадяни країни обиратимуть стабільність і послідовність замість хаосу 90-х років, сказав у четвер в телевізійному зверненні російський лідер.

«Якщо ми хочемо жити справді гідно, не можна допустити, щоб до влади знов стали ті, хто вже якось намагався безуспішно «покермувати» країною, а сьогодні хотів би перекроїти і порушити плани розвитку Росії, змінити курс, підтриманий нашим народом, повернути часи приниження, залежності і розпаду», – наголосив Володимир Путін: .

Він також зазначив, що вибори до нижньої палати парламенту, що мають відбутись у неділю, зададуть тон майбутнім президентським виборам.

Перший номер у виборчому списку «Єдиної Росії» заявив, що розглядає голосування як вотум довіри до лідера держави, а перемога владної партії дасть йому моральне право впливати на політичне життя країни після закінчення президентського терміну у березні наступного року.

Натомість Міхаіл Ґорбачов заявив, що «Єдина Росія» нагадує більшовицьку партію, тому він її недолюблює.

Екс-Президент СРСР розкритикував владну партію за зміни виборчого законодавства «під себе» та відмову брати участь у передвиборчих дебатах.

Михаіл Ґорбачов також не схвалює рішення Президента Путіна йти на парламентські вибори на чолі партії «Єдина Росія».
XS
SM
MD
LG