Доступність посилання

ТОП новини

Українці відзначили 16-у річницю Всеукраїнського референдуму про незалежність України


Як повідомляє прес-служба глави держави, Президент Віктор Ющенко зазначив, що українцям «ще дуже багато треба відновити правди стосовно того, що належить до творення нашої держави».

Під час вручення державних нагород з нагоди 16-ї річниці підтвердження Всеукраїнським референдумом Акта незалежності України Президент України Віктор Ющенко висловив переконання, що «те, що відбулося шістнадцять років тому – свідчення того сумління, стремління, які в нації передавалися від батька до сина на генетичному рівні».

Як повідомляє прес-служба глави держави, Президент також зазначив, що українцям «ще дуже багато треба відновити правди стосовно того, що належить до творення нашої держави».

Глава держави у своєму виступі наголосив, що політичні сили, які сьогодні представлені в українському парламенті, мають між собою знайти порозуміння: «Нам треба продемонструвати колосальну повагу до нашої національної мети», – зазначив він. «Треба багато зробити кроків назустріч, розуміючи, що до парламенту прийшли всі з рівними мандатами, ніхто не старший, ніхто не менший. Всі делеговані громадянами України, виборцями».

Президент очікує від новообраної Верховної Ради стабільної роботи.

Матеріал до теми:

•&nbsp 16 років від проведення референдуму про незалежність України та перших виборів Президента України 1 грудня 1991 року
XS
SM
MD
LG