Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів не підтримуватиме перевибори мерів Києва та Харкова та запровадження імперативного мандату, заявив Радіо Свобода Борис Колесников


Ці закони є серед 12-ти першочергових, які має намір розглянути Коаліція демократичних сил ще до обрання прем’єр-міністра.

Ці закони є серед 12-ти першочергових, які має намір розглянути Коаліція демократичних сил ще до обрання прем’єр-міністра. «Що стосується імперативного мандату, місцевого самоврядування, то ми свою позицію вже висловлювали. Ми не можемо втручатися у вибори. Якщо кияни або харків’яни обрали мера, то це їх право, а не обов’язок Верховної Ради. Що стосується закону про імперативний мандат – це не європейська норма, її засудила Венеціанська комісія. По іншим законам будемо дивитися», – зазначив один із лідерів «регіоналів» Борис Колесников.

Учора в парламенті зареєстрували законопроект щодо створення тимчасової слідчої комісії з розслідування фактів порушення Конституції та законодавства мером Харкова Михайлом Добкіним та секретарем міськради Геннадієм Кернесом.
XS
SM
MD
LG