Доступність посилання

ТОП новини

Кандидат на посаду прем''єра Юлія Тимошенко обговорила з послами країн-членів ЄС процес формування Кабміну


Лідерка БЮТу наголосила, що новий уряд буде всіляко використовувати можливості, які надає Україні сусідство з ЄС, особливо у сферах економічних відносин й оборонної політики.


Про це сказано в повідомленні прес-служби БЮТ.

Згідно з повідомленням, зустріч відбулася з ініціативи головуючої в ЄС Португалії.

Юлія Тимошенко під час зустрічі зазначила, що найголовнішими напрямками роботи уряду, очоленого нею, стануть питання енергетичної безпеки, судова реформа, поліпшення інвестиційного клімату та активна соціальна політика.

Лідерка БЮТу наголосила, що новий уряд буде всіляко використовувати можливості, які надає Україні сусідство з ЄС, особливо у сферах економічних відносин й оборонної політики.

«Я вірю в європейське майбутнє України», – заявила Тимошенко.

Сторони також обговорили переговори щодо складання посиленої угоди між Україною і ЄС та кроки, які українській стороні необхідно зробити для вступу до Світової організації торгівлі.

Кандидат у прем''єр-міністри Юлія Тимошенко допускає, що вже у вівторок, 11 грудня, коаліція зможе сформувати склад Кабінету Міністрів.

Матеріали до теми:

• Юлія Тимошенко: У вівторок парламент обов’язково затвердить прем’єра та, ймовірно, і склад уряду • Коаліція пропонує, опозиція не бере. Чи визначиться опозиція з кандидатурою віце-спікера? • Віктор Ющенко: Верховна Рада може проголосувати за прем’єра, а потім ухвалити пакет першочергових законопроектів • Прем’єр чи закони? Яке з цих питань парламент розгляне першим? • Олександр Турчинов: Голосування щодо обрання Юлії Тимошенко прем’єром може відбутися у вівторок • Віктор Ющенко: Верховна Рада може проголосувати за прем’єра, а потім ухвалити пакет першочергових законопроектів • Віктор Ющенко вніс до парламенту подання про призначення Юлії Тимошенко на посаду прем’єр-міністра • Михайло Чечетов: Партія регіонів не претендує на посаду першого віце-спікера
XS
SM
MD
LG