Доступність посилання

ТОП новини

Чому присвятила перший ранок на прем’єрській посаді Юлія Тимошенко? Який середній вік працівника МВС? Де можна довідатися, як незвичайно зустріти Новий рік?


Ірина Біла Київ, 20 грудня 2007 (RadioSvoboda.Ua) – Чому присвятила перший ранок на прем’єрській посаді Юлія Тимошенко? Який середній вік працівника МВС? Де можна довідатися, як незвичайно зустріти Новий рік? Такі деякі з тем сьогоднішньої української преси.

Ранок першого робочого дня як прем’єр Юлія Тимошенко присвятила реалізації однієї зі своїх головних передвиборних обіцянок: відшкодуванню втрачених вкладів в Ощадбанк. Вже через два дні керівник Ощадбанку спільно з міністром фінансів повинні представити чіткий план повернення знецінених вкладів. Як це можна зробити і наскільки це реально, розмірковує газета «Діло» у статті «Тимошенко зайнялась „згорілими“ вкладами».

«Середній вік працівника МВС – 31 рік. Керівника ж потрібно вирощувати десятиліттями», – наголошує у День міліції в газеті «Факти» перший заступник міністра внутрішніх справ генерал Михайло Корнієнко.

«У суспільстві склалася неадекватна оцінка діяльності судів і стану здійснення правосуддя», – переконаний Голова Верховного Суду Василь Онопенко. Про те, яка ж насправді ситуація в правосудді, він розповідає читачам газети «Голос України».

Львівські депутати пропонують повернути в паспорт графу «національність». «У нас офіційно не існує українців, є лише громадяни України. Прикро, але те, що не змогли зробити за Радянського Союзу, успішно втілюється в незалежній Україні», – наголошують львів’яни. Більше про це йдеться в статті «Не хочу бути просто людиною», яку друкує «Газета 24».

Про те, як можна незвично зустріти Новий рік, радить читачам газета «Діло». І наводить розцінки, у які суми обійдеться бажання незвичних урочистостей. Стаття називається «Новий рік в „дурдомі“, або Креативні ідеї для свята».
XS
SM
MD
LG