Доступність посилання

ТОП новини

Юрій Луценко визначив п’ять основних напрямків діяльності правоохоронних органів


Визначити по п’ять головних завдань кожного міністерства доручила днями міністрам свого уряду Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.

На думку міністра внутрішніх справ, правоохоронці мають зосередити свою роботу на тому, щоб навести порядок на автошляхах, посилити боротьбу з нелегальною міграцією, вирішити питання про те, щоб органи прокуратури доводили порушені справи до кінця, і не допускати безкарності, ефективно використовувати спецпідрозділи міліції та Внутрішніх військ для того, щоб забезпечити охорону правопорядку та не допустити будь-якого протистояння між міліцією та Внутрішніми військами, які є складовою частиною органів внутрішніх справ.

Визначити по п’ять головних завдань кожного міністерства доручила днями міністрам свого уряду Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко.

Під час вручення ветеранам органів внутрішніх справ відомчих відзнак із нагоди Дня міліції Луценко наголосив, що, незважаючи на зміни в політичній ситуації, міліція та її завдання мають бути стабільними.

За словами міністра, він пишається тим, що може знову очолювати МВС і продовжити поліпшення матеріально-технічного та соціального забезпечення міліціонерів.

Президент України Віктор Ющенко офіційно представить новопризначеного міністра внутрішніх справ у понеділок.

Юрій Луценко вже очолював це міністерство в 2005–2006 роках.
XS
SM
MD
LG