Доступність посилання

ТОП новини

Сьогодні Раїса Богатирьова мала б визначитися, чи працюватиме вона секретарем Ради національної безпеки і оборони


Ухвалити рішення до сьогодні їй рекомендує Політрада Партії регіонів. Як повідомив учора лідер цієї політичної сили Віктор Янукович, колеги по партії висловилися за те, щоб Богатирьова відмовилася від цієї посади. Досі сама Богатирьова не коментувала своє призначення секретарем РНБО, яке відбулося в понеділок. Учора Президент Віктор Ющенко ще одним своїм указом ввів Богатирьову до складу Ради національної безпеки та оборони. Партія регіонів оголосила про перехід в опозицію і заявляє, що її представники не можуть брати участі в керівництві владними органами.


Ухвалити рішення до сьогодні їй рекомендує Політрада Партії регіонів.

Як повідомив учора лідер цієї політичної сили Віктор Янукович, колеги по партії висловилися за те, щоб Богатирьова відмовилася від цієї посади.

Досі сама Богатирьова не коментувала своє призначення секретарем РНБО, яке відбулося в понеділок.

Учора Президент Віктор Ющенко ще одним своїм указом ввів Богатирьову до складу Ради національної безпеки та оборони.

Партія регіонів оголосила про перехід в опозицію і заявляє, що її представники не можуть брати участі в керівництві владними органами.

Матеріали до теми:

• Чи скаже Богатирьова Ющенкові «так»? • Президент України вже ввів Раїсу Богатирьову в склад РНБО • Політрада Партії регіонів пропонує Раїсі Богатирьовій відмовитися від посади секретаря РНБО • Ганна Герман: Якщо Раїса Богатирьова прийме пропозицію Президента стати секретарем РНБО, розколу в Партії регіонів не буде • Віктор Янукович: Раїса Богатирьова не давала згоди на призначення її секретарем РНБО • Хід Богатирьовою! Президент призначив регіоналку Секретарем РНБО
XS
SM
MD
LG