Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську пікетують будівлю міської ради з вимогами припинити махінації з землею в місті і не підвищувати комунальні тарифи


Міський голова Іван Куліченко назвав акцію протесту під стінами міськради незаконною. За його словами, місцеві політики використовують людей для забезпечення власних інтересів.

Кількасот людей стоять по обидва боки міськради: справа під прапорами БЮТу та «Пори», зліва – під прапорами Партії регіонів, Блоку Лазаренка та Комуністичної партії.

Гасла схожі: «Гроші за землю – на дороги та ліфти», «Ні – підвищенню тарифів без контролю громадськості», «Земля повинна продаватися через аукціони».

До цих вимог прихильники БЮТу додали ще одну – негайний розпуск міської ради через неефективність її роботи. «Їхньої роботи не видно. Лише землю продають, торгують землею, а гроші до бюджету не поступають», – каже одна з мітингувальниць.

Міський голова Іван Куліченко назвав акцію протесту під стінами міськради незаконною.

За його словами, місцеві політики використовують людей для забезпечення власних інтересів.

Сьогодні міська рада Дніпропетровська має ухвалити програму реформування житлово-комунального господарства і надати з бюджету кошти на допомогу незаможним родинам, які опинилися за межею бідності після підвищення тарифів.

Із нового року в Дніпропетровську в середньому вдвічі мають зрости тарифи на квартплату та питну воду.
XS
SM
MD
LG