Доступність посилання

ТОП новини

Лідер російських комуністів Ґеннадій Зюґанов може відмовитись від участі в президентських виборах


Він не відкидає можливості, що зробить це, якщо всі кандидати не матимуть рівних можливостей у перебігу передвиборчої кампанії. Учора від участі в президентських перегонах відмовився інший опозиційний до Кремля претендент, один із лідерів Союзу правих сил Боріс Нємцов.

Він не відкидає можливості, що зробить це, якщо всі кандидати не матимуть рівних можливостей у перебігу передвиборчої кампанії.

Зокрема, лідер КПРФ виступає за рівний доступ усіх претендентів до телевізійного ефіру.

Учора від участі в президентських перегонах відмовився інший опозиційний до Кремля претендент, один із лідерів Союзу правих сил Боріс Нємцов.

В інтерв’ю Радіо Свобода він заявив, що результат виборів визначений наперед, а кандидати не мають рівних можливостей для агітації.

Нємцов закликав зняти свої кандидатури ще двох опозиційних кандидатів – від демократичної опозиції Міхаїла Касьянова і від комуністичної Ґеннадія Зюґанова.

Президентські вибори в Росії призначені на 2 березня 2008 року.

Як вважають, на них переможе Дмітрій Медведєв, висуванець прокремлівської партії «Єдина Росія», перший віце-прем’єр-міністр Росії і голова Ради директорів російського газового монополіста «Ґазпром».

Підтримку цієї кандидатури вже висловив нинішній Президент Владімір Путін.
XS
SM
MD
LG