Доступність посилання

ТОП новини

Одеса. Міський голова зустрів Новий 2008 рік разом із одеситами


За словами Едуарда Гурвіца, подібні зустрічі Нового року на Думській площі, які стають вже доброю традицією, доводять, що «Одеса є спільним домом для всіх одеситів».

Незважаючи на зимове похолодання тисячі одеситів прийшли до будинку мерії, на Думську площу міста, щоби разом провести 2007-й і зустріти новий 2008 рік. Святкова програма «Запалимо нові зірки» розпочалася ще о 21:00 31 грудня.

На спеціально встановленій сцені власну майстерність глядачам демонстрували як чимало вже знаних так і маловідомих виконавців, зокрема, народний артист України Володимир Фролов, заслужена артистка України Ольга Аганезова, лауреат міжнародних конкурсів Ірина Ковальська, співак Володимир Кондратьєв, група «Дюк тайм» та інші.

Мер Одеси Едуард Гурвіц разом із онуком. Конкурс на отримання нової квартири для молодої сім’ї
Присутні на урочистостях говорили, що вірять у краще майбутнє Одеси у 2008 році.

Заступник Одеського міського голови Тетяна Фідірко під час спілкування з журналістами зазначила, що рекламу новорічній зустрічі на Думській площі робити не довелося.

Тетяна Фідірко: «Одесити вже переконливо знали, що свято на Думській площі відбудеться за будь якої погоди. 2008 рік не виключення. Ми бачимо радісні обличчя. Це надає впевненість. Я думаю, що наші плани розвитку Одеси у Новому році обов’язково стануть реальністю».

Керівник фракції Партії регіонів України в Одеській міськраді Олександр Кравець зауважив, що мер Одеси і нинішній депутатський корпус здатні спільними зусиллями покращити життя одеситів.

Олександр Кравець: «Минулий рік це довів. Ми стали свідками покращення стану галузі охорони здоров»я, роботи освітніх закладів, надання допомоги соціально незахищеним верствам населення, зокрема, інвалідам, ремонт автошляхів, освітлення міських вулиць. Все це робить Одесу більш європейським містом».

А голова Одеської обласної організації Народного Руху України Геннадій Щипківський наголосив, що міська влада у 2008 році реалізує чимало важливих програм розвитку.

Геннадій Щипківський: «У місті є що робити. Влада ще довго не матиме спокою, бо кожен день постають все нові і нові нагальні проблеми».

Разом із одеситами святкували і мер Едуард Гурвіц (з донькою й онуком), заступники міського голови Вахтангі Убірія, Михайло Кучук, Тетяна Федірко, Микола Тельвак.

За словами Едуарда Гурвіца, подібні зустрічі Нового року на Думській площі, які стають вже доброю традицією, доводять, що «Одеса є спільним домом для всіх одеситів». «Ми маємо зробити все необхідне щоби в Одесі у 2008 році жилося ще краще, щоби кожного одесита у Новому році супроводжували лише успіхи», – наголосив Едуард Гурвіц.

Мер Одеси вручив ордер на нову квартиру переможцю конкурсу серед молодих сімей. У конкурсі взяли участь 154 претенденти, які стоять на квартирному обліку у чотирьох районах міста. Переможним став номер 024 – сім’ї Ольги Михайлівни Варивода.

Концерт і новорічна дискотека тривали на Думській площі до третьої години ранку 1 січня.

Чимало одеситів у Новорічну ніч отримали від міської влади подарунки. Це не лише шампанське і солодощі для дітей, але і путівки на курорти Єгипту і Об’єднаних Арабських Еміратів. Святкові заходи з нагоди Нового 2008 року триватимуть в Одесі далі. Зокрема, у театрах міста відбудуться новорічні вистави для дітей.
XS
SM
MD
LG