Доступність посилання

ТОП новини

Президент і Прем’єр-міністр України вітають українців із Різдвом


Віктор Ющенко побажав українцям, щоб «святковий настрій, смачна кутя і весела коляда» об’єднали всіх у «щасливому родинному колі, наповнили чистими помислами та вірою в краще майбутнє». «Бажаю вам відзначити це величне християнське свято у теплому родинному колі. Душевних гараздів і смачної куті!» – мовиться в вітанні Юлії Тимошенко.



«Нехай різдвяні дзвони – вісники народження Господа і Спасителя – принесуть у ваші домівки мир і тепло. Вірю, що відродження християнських цінностей і глибинних народних традицій духовно збагатить українську націю», – мовиться у вітанні голови держави.

Віктор Ющенко побажав українцям, щоб «святковий настрій, смачна кутя і весела коляда» об’єднали всіх у «щасливому родинному колі, наповнили чистими помислами та вірою в краще майбутнє».

«Нехай маленький Ісус, народжений у яслах, дарує кожному з нас любов і щирість, здоров’я та сили, щастя та наснагу» – з таким побажанням звернулася до українців голова уряду.

«Бажаю вам відзначити це величне християнське свято у теплому родинному колі. Душевних гараздів і смачної куті!» – мовиться в вітанні Юлії Тимошенко.
XS
SM
MD
LG