Доступність посилання

ТОП новини

Ощадбанк України очікує зниження ажіотажу навколо повернення знецінених вкладів до 20 січня


Виплата компенсацій за знецінені вклади до колишнього Ощадбанку СРСР розпочалася 11 січня. Банк допускає продовження робочого дня у відділеннях, де наплив вкладників особливо великий. Кабінет Міністрів виділив Ощадбанку перший у нинішньому році транш –198,2 мільйонів американських доларів для компенсації вкладів в Ощадбанку колишнього СРСР. Постанова Кабміну передбачає виплату в 2008 компенсацій за знецінені вклади на загальну суму 6 мільярдів гривень.


Виплата компенсацій за знецінені вклади до колишнього Ощадбанку СРСР розпочалася 11 січня.

«Спад (ажіотажу) ми очікуємо на наступному тижні», – сказано у повідомленні прес-служби Ощадбанку.

Банк також допускає продовження робочого дня у відділеннях, де наплив вкладників особливо великий.

11 січня Ощадбанк продовжував роботу своїх відділень до 21:00.

10 січня Кабінет Міністрів виділив Ощадбанку перший у нинішньому році транш –198,2 мільйонів американських доларів для компенсації вкладів в Ощадбанку колишнього СРСР.

Постанова Кабміну № 1 від 9 січня 2008 року передбачає виплату в 2008 компенсацій за знецінені вклади на загальну суму 6 мільярдів гривень, у тому числі безпосередньо самим вкладникам – 5,76 мільярдів гривень, а також спадкоємцям померлих вкладників – на суму 240 мільйонів гривень.

Уряд закликав вкладників колишнього Ощадбанку СРСР не створювати ажіотаж навколо повернення вкладів.

Матеріали до теми:

• Юлія Тимошенко вимагає організувати виплату компенсацій внесків у колишньому Ощадбанку СРСР так, щоб вона не викликала нарікань із боку громадян • На Дніпропетровщині, аби навести лад у чергах вкладників «Ощадбанку», залучили громадські організації • У відділеннях Ощадбанку в Харкові знецінені радянські внески видають по талонах
XS
SM
MD
LG