Доступність посилання

ТОП новини

Президент Польщі задоволений заявою чільних українських політиків про бажання України приєднатися до Плану дій щодо членства в НАТО


Лех Качиньський вважає, що Україна «є частиною західної цивілізації і разом із іншими її членами має брати участь у її політичній, економічній і військовій співпраці та інтеграції».

Лех Качиньський вважає, що Україна «є частиною західної цивілізації і разом із іншими її членами має брати участь у її політичній, економічній і військовій співпраці та інтеграції», мовиться в повідомленні на сайті голови польської держави.

У вівторок в Україні оприлюднили спільне звернення Президента Віктора Ющенка, Голови Верховної Ради Арсенія Яценюка і Прем’єр-міністра Юлії Тимошенко до Генерального секретаря Північноатлантичного союзу Яапа де Гоопа Схеффера.

У зверненні, підписаному 11 січня, голови держави, парламенту і уряду України заявили, що Київ нині зацікавлений приєднатися до Плану дій щодо членства в НАТО.

Автори звернення розраховують, що рівень готовності держави до нових зобов’язань стане основою для позитивної відповіді під час наступного саміту Україна – НАТО в Бухаресті в квітні цього року.
XS
SM
MD
LG