Доступність посилання

ТОП новини

Активісти проросійських організацій Криму закликали президента Росії розірвати Великий українсько-російський договір про дружбу і співпрацю


Про це вони заявили сьогодні, пікетуючи Генеральне консульство Росії у Сімферополі.

Про це вони заявили сьогодні, пікетуючи Генеральне консульство Росії у Сімферополі, про що повідомив кореспондент Радіо Свобода.

«Ні Великому договору!» – такою, на думку проросійських активістів, має бути відповідь Росії на плани України розпочати процес приєднання до Плану дій щодо членства в НАТО.

За словами учасників пікетування Генерального консульства Росії у Сімферополі, Президент Росії Владімір Путін має розірвати цей українсько-російський договір і заявити, що Чорноморський флот залишиться в Криму та Севастополі і після 2017 року.

У пікетуванні під російськими державними, старими імперськими та радянськими прапорами взяли участь кілька десятків людей.

Організатори акції передали свої вимоги генеральному консулу.

Українські правоохоронці не перешкоджали пікетуванню.

Напередодні Президент України, Голова Верховної Ради і Прем’єр звернулися до Генерального секретаря НАТО із проханням розглянути можливість приєднання України до Плану дій щодо членства в організації на Бухарестському саміті у квітні. Цей крок вже розкритикувала Партія регіонів.
XS
SM
MD
LG